Twarożek ze szczypiorkiem, rzodkiewką i śmietaną. Składniki dla 3-4 osób: – 400 g twarogu półtłustego – 6-8 rzodkiewek – mały pęczek szczypiorku – 2 łyżki śmietany 18% – pieprz ziołowy – pieprz czarny mielony, sól Sposób przygotowania: Do twarogu dodajemy startą na tarce o dużych oczkach rzodkiewkę, posiekany szczypiorek i przyprawy. Twaróg gnieciemy widelcem, dodajemy śmietanę i wszystko razem mieszamy. Zobacz wpisy Previous PostŻeberka wieprzowe w sosie własnym z kminkiem, czosnkiem i cebulą, kartofle z koperkiem oraz kiszona kapusta na gęsto z pomidorami i koperkiem.Next PostSerowe oponki. 17 lutego 2020 Darek Nabiał - sery - jajka - masło, Pasty i smarowidła do pieczywa, Śniadania - kolacje Leave a comment
Dodaj komentarz